Vælg en side

Om mig

Jeg er en drømmer, men mest af alt er jeg et varmt menneske. Den største valuta er det, der gives væk! Sammen er vi bedre - Smil til verden og verden vil smile tilbage til dig! 🙂

Jeg hedder David og er 30 år. Jeg elsker at udforske livets store og små spørgsmål - livet er det vildeste eventyr! Jeg elsker at være kreativ som kommer til udtryk i mit arbejde såvel som mine malerier og derudover klatre jeg meget (bouldering). Naturen er jeg også virkelig glad for, specielt skov, hvor jeg finder en dyb ro ved at vandre i.

Mine materialle behov er minimale og jeg søger gode opelvelse og nærvær med folk jeg holder af. Jeg syntes mennesker er utroligt interessante og mener vi alle kan lære noget af hinanden. Jeg meditere også dagligt og udforsker min indre verden….

Smil til verden og verden vil smile tilbage til dig! 🙂

Om DS hjemmesider - min arbejdsfilosofi

Før alt andet er jeg et menneske og en varm en af slagsen, derfor vil jeg drive det jeg vil kalde en ærlig forretning. Jeg vil fjerne alle unødvendige led og fokusere på det, der betyder noget, kunden, produktet og et godt samarbejde. Simpelt, nemt men mest af alt menneskeligt! Kunden skal heller ikke betale for mine reklamer eller markedsføring, for den er der ingen af. Jeg tror på, at det færdige produkt kan skabe omtale i sig selv i form af anbefalinger mm.

……

Det lykkes!

 

 

Om DS Art

Jeg elsker at være kreativ og det uvisse i bare at lave noget uden at have nogen struktur eller nogen som helst ide om, hvordan det ender. Når jeg maler, er jeg som et barn der pakker en gave op til mig selv - fra mig selv! Jeg gør det udelukkende fordi jeg virkelig godt kan lide det. At jeg kan sælge mine malerier er virkeligt en kæmpe gave for mig, og jeg er utrolig taknemmelig for det!