Vælg en side

Inden jeg startede mit eventyr ville jeg tage afsted for at rejse, se verden, opleve og kaste mig ud i nye ting. Jeg have alle mulighedder åbne og vidste ikke hvor jeg ville ende henne.  Lige meget hvordan jeg vente og drejede min forstillinger, så endte det altid med at jeg bosatte mig et sted, om det var i Danmark eller i et andet land var helt åbent, men det var sådan mit liv udfoldede sig mine i tanker, altså at jeg bosatte mig et sted.

Efter jeg nu har rejst i halvandet år ser jeg ikke på det sådan mere, tværtimod så på nuværende tidspunkt ser jeg det ikke som en mulighed for mig at bosætte mig noget sted længere. Det lyder måske meget fedt i sig selv, men det er noget som virkelig skræmmer mig meget, fordi min “plan B” har altid været at hvis jeg ikke gider at rejse på et tidspunkt så tager jeg da bare til Danmark som udgangspunkt. Den mulighed vil altid være der, og så igen tror jeg ikke det er muligt for mig at vende tilbage til det almene liv på nuværende tidspunkt.

Jeg er blevet vandt til at leve med minimale ting og kun eje hvad jeg har i min rygsæk, se og opleve nye fantastiske ting og lære utroligt meget som jeg bevæger mig igennem forskellige lande og kulturer. Hvis jeg flyttede til Danmark så alt hvad jeg ville have var en madrass og så praktiske ting som køkken udstyr og det jeg har i min taske, for det er i virkeligheden hvad jeg har brug for. At stå op mere eller mindre hverdag og gøre hvad jeg har lyst til og være fri og også en fantastisk Tanken om at bosætte mig er ikke længere attraktiv for mig. Hvorfor skulle jeg bosætte mig? Jeg tror ikke jeg er i stand til det mere, det ligger så fjernt for mig og det går imod så meget af hvad der er mig. Det er lidt ironisk på en måde, for jeg ville mene at jo mere jeg rejste jo mere mættet ville jeg blive af det, men jo mere jeg rejser jo mere bliver jeg en rejsende.

En anden tanke der har præget mig i noget tid er “Hvor høre jeg så til?” - De mennesker som snakker samme sprog som mig er andre rejsende, ikke forstået på den måde at det er engelsk, men vi forstår hinanden på punkter som utroligt få andre gør og det er nok fordi at rejse ændre dig på mange områder. jeg finder tryghed ved andre rejsende og det føltes som mine “med mennesker”, det er “mit” folk som jeg kan identificere mig selv med. Når jeg finder andre rejsende er jeg på hjemmebane.

Jeg snakkede tidligere om at jeg tænkte på at købe en båd, lave den til mit hjem og sejle verden rundt, som tiden er gået er den ide kun blevet mere attraktiv og lige nu arbejder jeg mig hen imod det, stille og roligt.

Dette her indlæg var super svært for mig at skrive og hvis du ikke helt er med hvad jeg snakker om så skal du være hjærtelig velkommen til at stille spørgsmål, så skal jeg gøre mit bedste for at forklare.