Vælg en side

Jeg havde besluttet at jeg ville besøge Thylejren i det nordlige jylland så jeg ville lave lidt af en blaffertur ud af det. Jeg pakkede alle mine ting og så drog jeg ellers afsted mod jylland, hvilket betyder ud på en vej og stik tomlen i vejret. Jeg fik hurtigt et lift af en ældre mand i slutningen af 70’erne. Han var på vej over i sommerhus sammen med noget af hans familie, som kørte i en anden bil foran os. De skulle til odense så det var et rigtigt godt første lift. Mig og den ældre herrer fik snakket en hel del og det endte med at han tog mig med til odense hvor de skulle besøg endnu noget familie. Jeg blev meget overrasket over hvor pænt jeg blev taget imod og det viste sig at hende vi besøgte i odense selv havde gjort sig meget i at blaffe rundt omkring. Jeg spiste med til frokost og efter en 2-3 timer kørte vi videre, hvor jeg skulle mod nord og de mod syd jylland så jeg blev sat af. Jeg skulle til Viby som er i udkanten af århus og der overnattede jeg i mit telt i et industrikvarter(forklaring på hvad jeg skulle der kommer i et senere indlæg).

DSC03379

Næste dag var det videre og jeg stod midt i det her industri kvarter jeg spurgte mig hurtigt til vejs og vejret havde ikke været med mig med små-regn det meste af dagen før og det så ikke ud til at stoppe på denne dag heller. Som jeg gik efter henviser fra nogle af de lokale i byen begyndte det er vælte ned med regn. Jeg så min mulighed for halvtag i en stark forretning og tog en bagindgang hvor man normalt køre ind på et lager. Lige da jeg kom ind i hallen blev jeg mødt af et smil og en mand længere ned af hallen der råbte lidt kækt “Nåårr, du kunne godt bruge noget halvtag”, “ja da” sagde jeg og smile til ham. Han gik mig imøde og vi stod hurtigt og snakkede lidt hvor jeg forklarede at jeg var på en mission om at komme til Thylejeren. Han hentede en kop kakao til mig og så sagde han at jeg kunne køre med ham noget af vejen, jeg var meget glad da jeg ikke havde lyst til at gå ud i det vejr igen og ellers bare skulle stå og blomstre på starks lager.

Vi kørte og faldt hurtig i god snak som resulterede i at vi kørte et smut forbi hans bolig hvor han inviterede mig inden for. Han skulle have noget frokost og tilbød også mig, han varmede noget mad op og så fik vi knækbrød og en halv agurk som han plukkede på vej ind fra hans drivhus. Vi fik en hyggelig samtale over noget god mad og efterfølgende kørte vi videre, hvor han skulle op til en anden Stark afdeling. Han satte mig af i en rundkørsel hvor jeg skulle en anden vej.

DSC03384

Et par lift og nogle gode samtaler senere, blev jeg sat af foran Thylejren som du kan læse mere om i næste indlæg.