Vælg en side

Det er rart at være i Danmark igen, men samtidig er det også lidt underligt. Det virker til at mange på hjemmefronten ser mig lidt som den her “skøre” person der lever livet som fuldtids rejsende og kommer med alle de her mærkelige tanker som de måske ikke kan følge mig i. Det er forståeligt nok for en sådan rejse gør mange ting ved mig, som jeg bestemt mener er positive. En rigtig vigtig egenskab min rejse har lært mig, så er det at stille spørgsmål ved alt. Mange logiske ting for mig havde jeg ingen grund til at stille spørgsmål ved, for sådan var tingende bare. Jeg er blevet overrasket over nogle af de svar jeg har fundet ved at stille spørgsmål ved diverse ting.

Det er ret skræmmende at have bevæget sig uden for rammerne af samfundet og så kigge på det med øjne udefra og samtidig begynde at stille spørgsmål. Vores samfund og system sådan generalt er jo helt gak efter min mening. Det er jo et pyramidespil spil uden lige og vi modarbejder os selv i største grad. Jeg vil lige tage nogle eksempler…

  • Olie, brændstof osv. Vi har alle mulighedder for at bruge “gratis” energi, sol/vind osv. Der er lavet diverse dokumentare omkring hvordan  forskellige mennesker har udviklet energi kilder. Hvis det har din interesse kan du begynde at undersøge teslas historie som fortæller rigtig meget.
  • Politik….. En illusionen om at vi har et valg, men det er nok nærmere to sider af den samme mønt vi vælger imellem.
  • Når alt kommer til alt, handler samfundet og systemet om penge og det kontrollere hele verden. Problemet er at der sidder mennesker med evnen til at lave penge.

Grækerne tilbage i tiden havde ikke nok mad til deres folk, derfor opfandt de et spil som skulle holde folk beskæftiget så de ikke tænkte på de var sultne. Idag har vi vores arbejde som i mine øjne har lidt af den samme funktion, det er noget til at holder os beskæftiget så vi ikke stiller for mange spørgsmål. Derudover bruger de også frygt til at kontrollere folket, som f.eks forgår via nyhedder og diverse medier, vi kan se hvor farlig verden er og derfor stiller vi ikke spørgsmål ved om vi har brug for vores samfund til at beskytte os, for det kan vi jo se og høre vi har. Det er så genialt!

Der er så mange ting der er helt gak og så igen giver det hele god mening. Vores samfund og systemet verden over er simpelt sagt styret af penge og der sidder nogle utrolig rige mennesker helt op på toppen og styre det hele som er drevet af magt? Jeg taler ikke som USA’s President for han er blot en politikker som bliver styret af de personer med penge og magt. Jeg tænker at mange, rigtigt mange har set igennem det her spil, men blot vælger at være en del af det hvilket skræmmer mig mest af alt. Det er der hvor jeg har et problem for jeg mener ikke det er den rigtige måde at gøre tingende på. Ja bare kig på hvor syg verden er, vi er igang med at smadre vores planet og 2 millioner mennesker dør hvert år fordi de ikke har rent drikkevand, selvom vi har mere end rigeligt ressourcer til alle og teknologien til at gøre jorden til et fantastisk sted, istedet for at ødelægge den. Den nemme vej ud er bare at kigge den anden vej og lade som ingen ting, men gør det så dig selv meget bedre?

Et andet problem er også det økonomi system vi har, det er næsten dømt til at styrte sammen på et tidspunkt. Udover hvis alle mennesker kigger den anden vej og vi alle bliver slaver til de få elite mennesker der sidder på toppen. Men så igen, det er vi allerede langt henne af vejen.

Du tænker muligvis at jeg er helt langt ude nu, og det er også ok. Jeg beder dig ikke om at tro på noget af det jeg siger! Jeg håber blot at du vil stille dine egne spørgsmål ved diverse ting også det som ser logiske ud for dig. Det værste der kan ske ved det er at du finder dine egne svar.