Vælg en side

Det kan godt være rigtigt svært at finde ud af hvad der skal pakke ned i rygsækken, der er så mange ting der skal med men samtidig er der ikke så meget plads. Der er mange forskellige måder at rejse på og vi har alle forskellige behov. Jeg vil fortælle om hvad jeg har med i min rygsæk og det håber jeg vil hjælpe dig til at tage nogle bedre valg omkring hvad du tager med.

Fodtøj

Der er nogen som har f.eks et par sneakers og så et par vandre støvler med. Personligt mener jeg kun du behøver at have 1 par sko med, med det sagt skal de gerne være lidt alsidige. De skal være behagelige og gå i, samtidig have et godt greb så du kan klatre, trekke og diverse.

Tøj

Hellere pakke for lidt end for meget tøj, du kan altid købe dig til mere tøj! Hvis du rejser til varme destinationer, så er der ingen grund til at med bringe 3 par bukser! T-shirts og shorts fylder også en hel del mindre. Husk at tage pakke en del praktisk tøj! - det er ikke noget mode show at være backpacker 😉

Toiletting

Så er der alle de små praktiske ting som toilet ting og div. Pak igen hellere for lidt end for meget. Tandbørste, Tandpasta, skraber, shampo er som udgangspunkt alt hvad du har brug for i den afdeling. Jeg vil dog råde dig til at tage en rulle toilet papir med og et håndklæde.

Elektronik

Vi har alle smartphones som skal oplade, så en oplader skal du selvfølgelig have med, husk på evt. at medbringer konverter stik alt efter hvor du skal hen i verden har de forskellige stik i vægen. Jeg vil varmt anbefale et kamera istedet for at bruge mobilen til billeder! Om du skal have tablet eller laptop med er helt op til dig selv, men tablet er nok det mest optimale udover hvis du f.eks er blogger eller skal lave andet arbejde over nettet så er en laptop et must! Med det sagt så er din smartphone fint til det almene behov!

 

Her er min liste over hvad jeg har med.

Tøj

 • 7 par bokseshorts
 • 7 par ankel sokker
 • 1 varmt par sokker
 • 1 par jeans
 • 3 par shorts
 • 7 T-shirts
 • 1 hat
 • 1 par sneakers
 • 1 par sandaler
 • 1 hoddie med lynlås (forårsjakke)
 • 1 tynd langærmet trøje

Toilet ting

 • Tandbørste
 • Tandpasta
 • Toilet rulle
 • Håndklæde
 • deodorant
 • shampo

Diverse og praktiske ting

 • Pandelygte
 • Pas
 • Vaksinations kort (Har aldrig brugt det, mest fordi jeg ikke vil smide det ud)
 • Pung
 • multi stik konverter
 • Trimmer
 • En lille rygsæk til dagligdags brug
 • Ukulele (Lille hawaii guitar)

Jeg vil gerne dele den her sektion op, den nederste del havde jeg ikke med på den første del af min rejse, da jeg rejste som almen backpacker. Efter jeg begyndte at blaffe og være en hel del mere selvstændig rejsende, har jeg påtaget mig nogle ekstra praktiske ting.

 • sweitzerkniv
 • Letvægts telt
 • Sovepose
 • Oppustligt liggeunderlag
 • Trangia køkkensæt (1 blus, 1 pande, 1 gryde - det mindste sæt, MEGET kompakt)

Elektronik

 • Laptop + lader + lille usb mus
 • In-ear høretelefoner
 • Smartphone + usb kabel melem laptop og smartphone (som også kan sættes i et oplader stik som jeg også har med)
 • Kamera (bruger samme usb stik som smartphone)
 • USB harddisk (til backup og diverse)
 • “Go-pro” kamera (jeg har brugt det minimalt og vil bare gerne af med det)

 

Jeg håber at det har hjulpet dig til at pakke din taske og sørge for at du får de ting med som du har behov for. Den gyldne tommelfinger regel er at pak hellere for lidt end for meget, du kan altid købe de ting du mangler undervejs.