Vælg en side

Jeg var kommet til Brisbine og jeg fandt mig et hostel rimelig hurtigt, samme aften snakkede jeg med en gut fra england der arbejde for noget en velgørenhed, det var perfekt for mig og vi aftalte hurtigt at jeg kom med to dage efter. Dagen efter havde jeg fri og da jeg vågnede var jeg lidt tom, jeg vidste ikke rigtigt hvad jeg havde lyst til. Jeg tænkte på at tage til Danmark, men så igen nu havde jeg jo lige fået det arbejde. Der slog det mig, at blive i brisbine grundet et arbejde var i mine øjne ikke en god grund til at blive og derfor bestilte jeg samme dag et en fly billet til Danmark.

Første gang var jeg væk i 4 måneder, denne gang var det 1 år og 2 dage. Det der sker er at jeg køre død i det, jeg rammer et punkt hvor jeg ikke har lyst mere. jeg tror det sker for alle før eller siden men det tager ikke lang tid at lade op igen og få rejselysten tilbage. Med det sagt er det jo også en meget god ting, så er der er noget tid til at se familie og venner igen i Danmark.

 

Jeg befinder mig lige nu i Danmark på lånt tid og i den forbindelse vil jeg gerne tilbyde at hjælpe dig! Inden jeg selv tog min rejse havde jeg ufattelige mange spørgsmål og jeg vidste slet ikke hvor jeg skulle starte. Måske sidder du i den situation eller måske har du ingen gang taget beslutningen om at tage afsted, men blot søger lidt information og inspiration her og der. I begge tilfælde skal du være meget velkommen til at kontakte mig!  du kan skrive til mig enten i en kommentar neden under eller til min mail DS@david-sylvest.dk. Vi kan mødes et sted vi blive enige om også tage den derfra.

 

Den hjælp jeg kan tilbyde

  • At få overblik over alle de ting der skal klares i forbindelse til en rejse.
  • Inspiration og videns deling
  • Gode tips og tricks
  • Praktiske ting før, efter og under rejsen
  • Rejse vejledning - jeg er ikke nogen rejse guru, men deler gerne ud af mine erfaringer.
  • Det du har brug for hjælp til i forbindelse med rejse?
  • En hyggelig snak

 

Hvis du har fulgt med på min blog og blot tænker at det kunne være sjovt at mødes, så er du også meget velkommen til at kontakte mig. - Jeg bider ikke!