Vælg en side

Jeg har i mange forskellige indlæg snakket omkring hvorfor jeg mener du skal følge din drøm og livet er for kort til ikke at gøre det osv. Men det kan måske være at du sidder og tænker “jamen for fanden, jeg kan jo ikke på grund af XYZ”. Jeg har fået et par henvendelser fra andre som har været på kanten til at rejse men som lige skulle have det sidste skub for at tage springet som backpacker eller langtidrejsende.

Jeg er helt forstående med at det ikke alle der ligesom mig får en hjerneblødning og bare kaster sig ud i det. Derfor vil jeg nu spørge dig, Hvorfor gør du det ikke? Hvis det ikke er noget du har lyst til at dele offentligt skal du også være meget velkommen til at skrive en privat besked til mig på min kontakt side

Hvis du på den anden side er rejsende og har taget springet vil jeg elske at høre hvad der fik dig/jer til at kaste jer ud i det?

Nogle af mine grunde kan du læse i mit indlæg om faldskærmsprig og hvordan jeg indså at jeg byggede et falsk behov for at eje mere, De indlæg er skrevet før jeg tog ud på min rejse!