Vælg en side

Det er ikke altid lige nemt at finde ud af hvor min næste rejse skal gå hen, ikke fordi der ikke er nogle mulighedder tværtimod er der utroligt mange mulighedder og jeg vil gerne se hele verden. Derfor tænkte jeg om du ville give et bud på hvor du syntes jeg skulle rejse hen? Det kan være fordi du syntes det ville være spænde at læse om, eller måske sidder du med nogle guldkorn om et fantastisk sted som ikke er så kendt igen? Alt slags input til min rejse vil blive taget imod med kyshånd og jeg er åben for alle ideer og forslag.

Det kan også være du har kendskab til et rejsemetode som ellers ikke er så udbredt igen, jeg er altid klar på nye og spænde måder at rejse på!?

Et par få spørgsmål

  1. Hvor syntes du min næste rejse skulle gå til?
  2. Hvilken rejsemetode ser du mig helst benytte/finder du spænde?
  3. Hvilken slags rejse historier kan du best lide at læse om?
  4. Hvilket sted er din favorit rejse destination?

Du skal være hjertelig velkommen til at tilføje hvad du lyster, jo mere info jo bedre! Det kan være at dit forslag bliver til min virkelighed.

Smil til verden og verden vil smile tilbage til dig!