Vælg en side

Som backpacker er der en hel række hjemmesider som kan være hjælpsomme alt efter hvad du leder efter og det kan godt være svært at finde frem til dem. Jeg har derfor samlet en liste over de hjemmesider jeg bruger eller tænker du måske kunne få brug af.

 

Couchsurfing.com - Couchsurfing er et community drevet site. Det går i korte trek ud på at du kan overnatte hos andre private i et given land gratis, hvis du vender den om har du også muligheden for at få rejsende gæster fra udlandet. Jeg vil varmt anbefale couchsurfing, det er en fantastisk ting og giver nogle meget interessante og sjove oplevelser! Der sker også meget andet på siden som diverse events og der er også grupper som handler om lige det du leder efter. I mit tilfælde er jeg f.eks medlem af en Couchsailing gruppe som til udgangspunkt er samme princip men bare med privat både.

Seat61.com - Skal du noget med et tog så er seat61 den helt rigtige hjemmeside. Der er alt hvad du kan tænke dig til i forbindelse med toge, selv ting som at købe billeten, gode tips til diverse. Det har heller ingen betydning omkring hvor du befinder dig i verden, de har informationen!

Momondo.dk - Der er mange forskellige hjemmesider til at finde din fly billet, den jeg selv bruger er Momondo fordi at den er utroligt overskuelig og du kan få et overblik over de kommende dages pris. Som backpacker er jeg ret fleksible og jeg har sparet tusindvis er kroner ved at rejse på alternative dage.

backpackerplanet.dk - Danmarks backpacker hub, der er det meste derinde og det er centrum for danske backpackere. Derudover er der et forum tilknyttet, så hvis du ikke kan finde den information du mangler på siden eller andre steder, så kan du altid spørge derinde og få svar fra andre danske backpackere.

Lonelyplanet.com - Den internationale backpacker hub og er mest kendt fra deres guidebøger “lonely planet”. Der er ufattelig mængde af information at finde derinde!

Hostelworld.com -  Er en søge maskine for hostels rundt omkring i verden, nemt at bruge og giver dig alt den information du måtte have brug for. Du kan også booke dit ophold på et given hostel men kan også blive brugt som informations kilde hvis du gerne vil samle informationer omkring priser, faciliteter, adresser eller andet før du ankommer til en destination.

tripadvisor.dk - Er en kæmpe community drevet liste over alverdens aktiviteter. En gåtur til toppen af bakke med en fantastisk udsigt kan også være an aktivitet og der er rigtigt mange forskellige ting at finde derinde, så hvis du ikke ved hvad du vil lave så tag et kig derinde. Der er også rigtigt mange review omkring den given aktivitet fra diverse rejsende så du kan se mange forskellige mening omkring den given aktivitet.

Sikkerrejse.dk - Hvilken vaccinationer skal du have til et given land? du kan finde svaret på denne side, rigtig nem og overskuelig!

 

Blogs

Det er ikke et must at kende til blogs, men jeg vil stadig lige snige dem med i det her indlæg! De 3 blogs er nogle af dem jeg bliver ved med at vende tilbage til af flere grunde. De har alle sammen personlighed, giver inspiration og god information!

ytravelblog - En familie på 4 som er fuldtids rejsende, det var en af de første rejse blogs der fangede mig og herfra fik jeg største delen af min inspiration. Der er ufattelige mængder af inspiration og indlæg omkring hvorfor du burde følge din drømme og en rigtig god side til at hjælpe dig på vej til at rejse hvis du har lyst til det!

nomadic matt - En gut som har rejst i 10 år nu. Det er til at finde mere eller mindre alt på denne blog. Han tager utroligt mange forskellige emner op, hvordan det er at rejse hvis du sidder i kørestol, som homo seksuel, solo blaffer kvinde til hvilken teknologi han anbefaler til din rejse og diverse rejse tanker!

Backpackerne.dk - Mads og Camilla er fuldtids rejsende backpackere som rejser på budget. Jeg er specielt meget glad for når de laver en opsummering af et land, der kommer nogle rigtig gode guldkorn i de indlæg. Samtidig kan du følge deres økonomi, få en ide omkring hvad et given land koster og hvordan deres udgifter er fordelt. Der er også nogle rigtig gode billeder og spænde oplevelser!