Hvordan foregår en behandling?

 Jeg vil som udgangspunkt godt give plads til at nyt kan opstå, men for at give en ide kan jeg fortælle hvordan en behandling typpisk forgår.

Vi vil stå overfor hinanden (Du vil måske side?) og jeg vil stille og roligt fornæmme dit energi felt, via min hånd som vil starte med at være ca. 1 meter fra dig. Jeg vil afvente din invitation og hvis jeg fornæmmer en modstand vil jeg forsigtigt afventer og måske enda trække mig tilbage indtil jeg får lov at blive inviteret ind i dit space.

Derefter vil min hånd typpisk komme lidt tættere på dig og jeg vil begynde at arbejde med nogle lidt mere konkrete områder. Det kan være alt fra fysiske skader, såvel som følelses messige blokeringer. Jeg vil på intet tidspunkt lave nogen fysisk berøring.

På nuværende tidspunkt vil du typpisk kunne begynde at mærke der sker noget, men hvordan du oplever det er individuelt.

Vil du vide mere? - eller booke en tid så...

Historie

 

2015: fik jeg en klar besked i en meditation om at jeg kunne heale.

2016: Blev jeg oplært Reiki healer af Annette Zillo Larsen.

2017: Begyndte jeg intuativt at lave energi healing på mig selv og fik en klar føling om at jeg skulle arbejde videre med det.

Pris

1 times energi healing 300,-

Jeg gør dette fordi jeg føler det er et kald og hvis du rigtigt gerne vil have en behandling men ikke mener du har 300,- så prøv at kontakte mig aligevel. Jeg gør ikke dette for pengendes skyld.